Цакат Левски за испански голаджия, мисията изглежда невъзможна

0

Левски ще трябва да забрави за намеренията си да привлече испанския нападател Хайме Мата – водещият реализатор на Валядолид и испанската Сегунда дивисион. 29-годишният нападател в 20 мача от началото на сезона има 16 гола и 3 асистенции. Голаджията е бил наблюдаван лично от мениджъра и координатор по спортно-техническата дейност на сините Асен Букарев и одобрен от треньора Делио Роси, съобщи Блиц Спорт. Мата има договор с испанския тим до лятото на 2018 година и вече може да преговаря с всеки клуб, в който да премине през лятото като свободен агент. За да не си тръгне без пари през лятото, от Валядолид са готови да го продадат през януари, ако играчът не продължи контракта си.

Поляци се облизват за голмайстора на Левски

Мата е силно искан от испанските Овиедо (трети в Сегунда и с шанс за директна промоция) и Алавес (17-и в Примера).

Отлична новина за Левски! Спонсор вдига парите

Вчера пък в Англия се появиха публикации, че Норич ще направи всичко по силите си, за да привлече нападателя. Това означава, че със сигурност ще излезе с по-добро предложение от това на Левски. А цената на играча отива доста над милион евро – пари, които сините не могат да си позволят. Канарчетата са на 13-о място в Чемпиъншип, като отчаяно се нуждаят от голмайстор – в 26 шампионатни двубоя са вкарали само 26 гола. Отборът се намира на 9 точки от зоната на плейофите за промоция в елита.

В Левски чакат скандалния румънец да се върне

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]