Хубчев вика каре от Берое

0

Четирима футболисти на Берое са попаднали в плановете на селекционера на националния отбор Петър Хубчев за контролите с Босна и Херцеговина и Казахстан в края на март. Добро впечатление на героя от САЩ ’94 са направили защитниците Иван Иванов и Иван Бандаловски, Милен Желев, който е налаган вече като дясно крило, и халфът Мартин Райнов. Първите двама дълго време не са викани в държавния тим, пише „Тема спорт“. Хубчев е проследил в детайли играта им в мачовете с Черно море и Етър и е останал доволен от видяното.

Както е известно, на 23 март (петък) футболистите на Петър Хубчев ще се изправят срещу Босна и Херцеговина. Спарингът ще се проведе на стадион „Лудогорец Арена“. Така за първи път националите ще играят в Разград. На 26 март те ще срещнат Казахстан на стадион „Панчо Арена“ във Фелчут, Унгария, в близост до Будапеща. Има голяма вероятност бившата съветска република да бъде водена в тази контрола от бившия национален селекционер на България Станимир Стоилов.

Очаква се Хубчев да обяви избраниците си на 6 март. Селекционерът предвижда и лагер в Разград, а за Унгария ще се лети от Варна.