Христо Янев поема цялата власт в Нефтохимик

0
-
-

Христо Янев става човекът-оркестър в Нефтохимик, научи KotaSport.com. Цялата спортно-техническа власт ще бъде концентрирана в него. Младият специалист ще е тип английски мениджър. Единственият човек, който ще остане над него, е генералният спонсор и Председател на СД на „шейховете“ Павел Бошнаков.

Носителят на Купата на България като треньор на ЦСКА ще има пълна свобода на действие. Той ще се занимава с всичко – от подготовката на отбора, през селекцията, до връзката с Детско-юношеската школа. Той ще може да развива изцяло своите виждания за развитието на клуба, без да има вмешателство в работата му. Разбира се, последната дума по всички въпроси ще бъде в Павел Бошнаков. Той, обаче изцяло подкрепя Янев и, освен ако не става въпрос за нещо свръх финансовите възможности, ще се съобразява с концепцията на старши-треньора.

Както е известно, едно най-желаните от Янев неща вече му бе изпълнено – в клуба да бъде назначен кондиционен треньор. Преди по-малко от месец, с физическата подготовка на „шейховете“ се захвана италианецът Даниеле Нерви. Очаква се пък през зимната пауза да бъдат отпуснати достатъчно финансови средства и за качествена селекция.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК