Херо: Футболистите вярват, че могат да направят нещо сериозно срещу Милан! Дано изненадаме цяла Европа

0

Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров бе избран за “треньор на месец октомври”. На пресконференцията бургазлията не подмина предстоящия сблъсък с Милан в Лига Европа.

“Това е една огромна емоция. Вторият най-титулуван тим, след Реал (Мадрид). Отбор, който е спечелил седем пъти Шампионска лига, печелил десетки пъти титлата в Италия, Купата и т.н. Това е доказан в цял свят отбор. Това е огромно предизвикателство за нашите футболисти и изобщо за нашия клуб. Огромна чест за нас е да играем и да докараме такъв клуб като Милан. Ще се опитаме да се противопоставим достойно. Ако имаме шанс, късмет и умение да спечелим, ще бъдем безкрайно щастливи.

До мача с Милан има доста време, те имат възможност да подобрят формата, в която са в момента. Направиха огромна селекция за 200 милиона евро. Нещата там не се получават. Надявам се и до срещата с нас да не им се получават. Щастлив съм от жребия. Милан е фаворит, но аз мисля, че сме се доказали през годините. Надявам се да покажем такава игра, че да изненадаме цяла Европа.

Нашите футболисти имат самочувствие. Видях емоцията, когато излезе жребия. Видях искрата в очите, че те са готови да се противопоставят на такъв сериозен гранд. Играчите вярват, че могат да направят нещо сериозно”, коментира Херо.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]