Херо превърна къщата си в хотел край Бургас

0

Един от най-силните български треньори Димитър Димитров- Херо реши да смени статута на къщата си в квартал Крайморие. Първоначално той смяташе да живее там, но след това е взел решение да го превърне в туристически обект. Така Херо е инвестирал допълнително над 300 хиляди лева, за да разшири луксозния имот и да дооборудва с всичко необходимо за платежоспособни туристи. Така в момента къщата вече се води семеен хотел. В него ще могат да нощуват до 20 души.

Имението разполага с джакузита, големи бани, малък фитнес, както и две АТВ-та за планински туризъм. Херо е закупил и надуваеми лодки, канута, дори и водолазни костюми за всеки, който желае да ги използва. По този начин той предлага най-разнообразни екстри. Гостите ще могат да плащат пакетни цени за всичко или да ползват оборудването срещу допълнителни такси. Хотелът разполага и с отличен кухненски бокс, където по поръчка гостите могат да получат качествена храна или сами да си приготвят такава. Все още обаче не са ясни цените за ползване на имението на Херо. Очаква се обектът да влезе в екплоатация до няколко месеца.

.

В момента Херо води българския шампион Лудогорец. Той се завърна от Казахстан и по този начин ще може да наглежда по-редовно активите си у нас.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК