Херо отказал космическа заплата от Берое

0

Ръководството на ПФК Берое е отправило много сериозна оферта към един от най-добрите български треньори Димитър Димитров – Херо, научи KotaSport.com. Шефовете на клуба са имали няколко разговора с него, като са му предложили невероятно добри условия за българските мащаби. Заплата от 45 хиляди лева на месец, плюс много солидни премии при постигане на определени успехи. Отделно служебно жилище, автомобил и социални придобивки. Бургаският треньор обаче е отказал заради ангажименти към тима на Иртиш – Казахстан. Той има договор за още една година. Там Херо получава по 25 хиляди долара на месец.

Любопитен факт е, че най-високата заплата, която треньор е получавал в Берое е била на Петър Хубчев. Той се е разписвал срещу 30 хиляди лева на месец, преди да напусне клуба. С новата оферта Херо щеше да взема много повече пари, но на този етап това явно е невъзможно.

Като нов треньор на Берое се спряга и Христо Янев, който все още води Нефтохимик. На този етап обаче няма сериозни индикации за възможен подобен сценарий.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК