Херо: Иска ми се късметът да е на наша страна

0

Старши-треньорът на Лудогорец Димитър Димитров даде традиционната си пресконференция преди гостуването на Милан в Лига Европа. Припомняме, че италианците спечелиха първата среща с класическото 3:0. Ето какво каза Херо 24 часа преди реванша с Милан:

„Не мога да гадая дали ще има подценяване. Длъжни сме да подходим максимално отговорно, защитавайки честта на български футбол, не само тази на Лудогорец.

Лукоки е добър футболист, с изключително голяма скорост. Вкара важни голове в Лига Европа. Завършен футболист, който помага много на нашия отбор. Колкото и да са нулеви шансовете ни за класиране, аз приемам професионално предизвикателството с Милан. Искам да играем добре и най-важното да е качествена играта.

Иска ми се повече късметът да е на наша страна, а не както бе в Разград. Ще съм максимално щастлив, ако избегнем, както в първия мач, гол в края на полувремето и непредизвикана дузпа. Кешеру е наказан. Саша е контузен и ще отсъства между 2 и 3 седмици.

Моето мнение за първия мач ще е пристрастно, но ще се опитам. Загубихме не само зари шанса и късмета, но заради класата на Милан. Благодаря на Гатузо за хубавите думи по наш адрес. Ние обаче трябва да анализираме и коригираме нашите грешки и да не допускаме елементарни такива, както в първия мач.

Ще е смехотворно, ако кажа, че се надявам да отсраним Милан. Ще търся добра игра. Ако имаме шанса да спечелим нещо, ще бъда максимално доволен“, коментира Херо.