Херо взима наказан в Турция

0

Вторият капитан на „Лудогорец“ Марселиньо ще пътува с отбора за Турция за първия мач от група С на Лига Европа срещу местния „Истанбул Башакшехир“, въпреки че няма да играе заради наказание. Двубоят е в четвъртък от 20 часа в най-големия турски град. Бразилецът с български паспорт ще изтърпява последната си санкция от 3 мача.

„Групата ни е максимално свита. Ще пътуват всички налични играчи. Вземам и наказания Марселиньо, за да поддържа игрови ритъм, макар и само в тренировките. Безспорно ще ни липсва“, заяви пред „24 часа“ старши треньорът на „Лудогорец“ Димитър Димитров-Херо.

Добрата новина след победата над „Славия“ с 4:0 в София е, че няма играчи с оплаквания от контузии. Неделният ден беше почивен за футболистите на Херо, който остана в Разград, за да гледа на видеозапис последния мач на „Истанбул Башакшехир“ при успеха с 3:2 срещу гранда „Фенербахче“ от четвъртия кръг в турската суперлига в събота.

„Нашето разузнаване сочи, че безспорно са солиден отбор. Отиваме да се надиграваме. Дано имаме късмет и постигнем добър резултат“, призна Херо.

58-годишният бургаски специалист ще проведе две тренировки с отбора на „Лудогорец“ преди отпътуването за Истанбул. Групата лети за Турция с чартър от Варна в 10,30 часа в сряда. В същия час, но в петък е обратният полет.

В часа на мача на стадион „Башакшехир Фатих Терим“ е последната тренировка на „Лудогорец“.

Шесткратният шампион на България ще обитава петзвездния хотел „Шератон“ по време на двудневния си престой в Истанбул.

Продължава продажбата на билети за мача за фенове на „Лудогорец“, които са на цена от 25 евро. От клуба организират и екскурзия до Истанбул.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК