Футболисти се напиха и издействаха договор с порно сайт

0

Играещият в аматьорските дивизии на американското първенство тим на Вашингтон Скуеър се похвали, че е привлякъл за спонсор сайта RedTube, който е известен със съдържанието на филми и клипове за възрастни.

Идеята се зародила, докато капитанът на отбора Джон Клипърт и доскорошният му съотборник Джейми Скелтън седнали на по питие една вечер и се напили.

“Помислихме си, че това ще е една от онези шеги, които обаче не се превръщат в реалност, коментира Клипърт. – Джейми обаче е умен и има талант в писането. Така той изпрати съобщение на Red Tube през Twitter. От там ни отговори Ема, която се занимава с профилите на сайта в социалните мрежи. След това обсъдихме детайлите по споразумението и така се получиха нещата. За някои хора това може и да е странно, но нека си признаем: играем в мъжка лига и направихме нещо уникално”.

Преди три години пък мъжкият тим на Университета в Кент в Англия успя да привлече за спонсор друг популярен порно сайт – Pornhub, но ръководството на учебното заведение наложи вето на договорката.

Източник: sportal.bg

Снимка: twitter.com/WashingtonSqFC

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК