Фрегата отнесе за Бургас Купата на Кмета на Кубрат

0

В Кубрат се проведе хандбален турнир за юноши младша възраст – „Купата на Кмета на Кубрат“. Турнирът бе посветен в памет на популярния хандбалист Веселин Симеонов – Фанто,

[sociallocker id=5830]

баща на треньора на “Фрегата” Десислав Симеонов.

За купата на общината се състезаваха четири отбора. Първата среща се изигра между ХК “Шумен 61″ (Шумен) и ХК “Добруджа” (Добрич). Срещата завърши при резултат 17:13 в полза на Шумен. Вторият двубой се проведе между отборите на “Кубрат” и “Фрегата” (Бургас). “Фрегата” не срещнаха никакви трудности – победа с 24 : 5. В мача за 3 – то място  Кубрат победи “Добруджа” с 21 : 17.

Финалната среща за първо и второ място се изигра между отборите на “Фрегата Бургас” и Шумен. Двубоят завърши с победа за “Фрегата”. Играчите на Десислав Симеонов разгромиха шуменските състезатели с 33 : 17. Индивидуални статуетки за получиха  Атила Хасан – голмайстор на турнира с 24 точни попадения и Асен Спасов за най-добър вратар. Купата на общината връчи кметът инж. агр. Красимир Великов. Всички получиха награди, а за всеки отбор имаше и торта с логото на отбора.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]