Фен на ЦСКА: Гледахте ли мача?

0
-
-

Бургаският журналист Степан Дадурян направи убийствен коментар за Вечното дерби и за отношенията по

[sociallocker id=5830]

оста ЦСКА – Левски. Със собствен стил той описва ситуацията около двата клуба и отправя своите послания по темата. Публикуваме неговия коментар без редакторска намеса и без никаква цензура. Самият Степан е фен на ЦСКА и това си личи по категоричен начин от самия коментар…

Гледахте ли мача?

За съжаление не. Но по-късно гледах запис на целия мач. Определено отборът от Подуене изкара късмет. Те трябваше да бъдат разгромени, но това е футболът, игра на голове.

Вече трети ден пишат за победата. Какво мислиш за това?

Нали не припознаваха отбора. Нали беше от Ловеч, Етрополе, отбор с тирета и т.н. Само ще кажа тиретата са в главата на комплексирани хора, които нямаха победа 4 години. Сега се издигат, все едно са били Барселона. Но това е така, защото назад в годините най-силният евро мач на „Левски“ е срещу „ЦСКА“. Митов бил голям специалист и разбирал от дербита (смее се). Питайте го за дербитата със „Славия“!

Какво ви е мнението за Гриша Ганчев?

Колкото и на някой да не му се вярва, г-н Ганчев спаси червената идея. Просто искаха да фалират отбора и то от високо ниво. Не случайно това се случи на 9 септември. Никой нямаше да прави оздравителен план. А мен юридически глупости не ме интересуват. Трябва ли на сините да им казваме „Динамо“, Локо Пловдив – Велбъжд, Ботев – Металик Сопот, Нефтохимик – Мастер и т.н. Там където са феновете, там е и отборът.
За финал ще кажа, че феновете на „ЦСКА“ са най-великите в България. Всички го знаят това, затова искаха да разбият тима.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]