Фен на Левски: Мъри на „Герена“! Веднага!

0
-
-

Уважаеми читатели на KotaSport.com, на редакционната поща на сайта получихме писмо за рубриката ни „KotaSport Репортер“. То е от нашия читател Антон Иванов, който е привърженик на Левски. Той ни изпраща свой коментар, във връзка с последните събития около „сините“, както и отпадането на тима от турнира за Купата на България.

Припомняме Ви, че всеки един от Вас може да стане своеобразен репортер в нашата медия. В рубриката ни „KotaSport Репортер“ ще поместваме Ваши материали – новини, сигнали, коментари, анализи, снимки… Всичко, което Ви се струва интересно и любопитно от света на спорта, може да ни изпращате на редакционната поща на сайта NEWS@KOTASPORT.COM. Ние от своя страна ще публикуваме Вашия материал в сайта. Няма да бъдат допускани (или ще бъдат цензурирани) материали, съдържащи нецензурни изрази, обиди на етническа или религиозна основа.

Ето и какво ни пише г-н Иванов:

Здравейте. Казвам се Антон Иванов. Фен съм на Левски. Може би не от най-крайните, но достатъчно „син“.

Пиша Ви след снощното срамно според мен отпадане от Купата от Черно море и се надявам да го публикувате. Срамно е най-вече защото до

[sociallocker id=5830]

момента бяхме допуснали едва 4 гола от 11 мача. Ако включим и този за Купата стават 12 мача с допуснати 4 гола. Вчера само за 100 минути ни вкараха 3 и то на Герена. Победата над Берое я изкарахме по инерция от Люпко и си бихме в типично неговия стил. Срещу Черно море обаче се видя, че с инерцията сме до тук. Трагична защита ма трагична. А същата тази защита както вече споменах беше допуснала само 4 гола в 12 мача. Вярно е, че играхме по-нападателно и имахме положения, но какво от това.

Уважавам безкрайно много Топчо, но явно има още доста да учи. А в момента на Левски не му трябват ученици. Както каза Спас Русев – дошло е време разделно. Хубаво ще е и самият той да дойде в София и да тропне по масата. Ясно е, че промените са наложителни при това трябва да се направят веднага. На мен лично ми ми писна от обявяването на нулеви години и подготовка на отбор за следващия сезон. Предполагам, че на голяма част от нашите фенове също им е писнало. А след резила с Черно море е почти ясно, че и тази година ще е нулева. Каквото и да си говорим е ясно, че отново шампион ще стане тъй наречената национална кауза освен ако не се направят промени на всяко едно ниво и то по възможно най-бързия начин. Една от тях е повече от задължителна и синя България я иска повече от всичко. В това съм убеден. Г-н Русев, върнете Станимир Стоилов на „Герена“! И то веднага! Направете всичко по силите си това да се случи. С Наско Сираков ако е – още по-добре. Но трябва да си приберем Мъри на секундата. И ако този сезон действително е провален то поне той знае как да направи така, че следващият да не е.

И още нещо. Никакви декларации и декларацийки не могат да ни замажат очите. Феновете на Левски са особена порода и не е зле тези които работят в клуба да са наясно с това. Футболистите и ръководството могат да ни се извинят и да ни върнат на стадиона само когато дават „Сърце и душа за Левски София“. Тези соц призиви и благодарности изобщо не ни топлят. И пак ще кажа, че Топузаков си е жива легенда на Левски и нямам нищо против него. Просто нека поизрастне още малко покрай треньори като Люпко и Мъри. Видя се, че срещу Черно море не избра най-подходящата тактика. Вярно е, че играхме далеч по-нападателно и приятно отколкото при Люпко, но каква полза като отпаднахме. А що се отнася до Люпко – велик треньор и Левски много изгуби с неговото напускане. Отделен е въпроса, че не постъпи коректно като се махна час преди мача и изнесе проблеми от кухнята пред цяла България. Ама то си е за него.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]