Фенове на ЦСКА бесни на трансфера на Недялков и неадекватната декларация

1
-
-

Фенове на ЦСКА-София побесняха заради трансфера на Антон Недялков, пише „Меридиан мач“. Основната причина за това е фактът, че само дни по-рано от „Армията“ написаха декларация, в която се твърдеше, че нито един титуляр няма да бъде продаден.

„А преди кратко време в официалния сайт излязоха с декларация, че няма да се продават ключови играчи. Ако могат и Каранга ще продадат. Писал съм го много пъти шампиони няма да ставаме. Ще ни държат на второ – трето място и до там“, написа Светослав Йорданов.

„Само като се сетя, че ръководството съвсем наскоро излезе с декларация, че няма да продаваме, още повече ме вбесява този трансфер. Остротата по левия фланг изведнъж е изгубена. Уж търсим титла и купа, а си продаваме един от най-добрите ни играчи, за който на всичкото отгоре няма грам алтернатива. Изключително глупав трансфер, чак не мога да повярвам какъв аматьорски ход направихме“, пише Мартин Маринов.

Иван Пасков пък е още по-краен: „Потресен съм!!! Най-добрият футболист продадохме!!! Няма друг като него! Силно разочарован съм!!! Сега наред са Каранга, Тиаго, Малинов и Десподов“.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Ал. Миланов
Ал. Миланов
6 години по-рано

Това е бизнес бе , ако не сте го разбрали … , много тъпо .