Феновете на Лудогорец за Чичо Венци: Да назначи Митьо Пищова за свой заместник

0

Във връзка с последните изказвания на президента на Славия, феновете на Лудогорец направиха шест предложения към Венцеслав Стефанов.

1. В Българското първенство имат пра­во да участват само видни представите­ли на прабългарските родове. Предста­вители на други нации нямат право да участват или посещават футболни сре­щи. Нямат право дори по телевизията да гледат нашата Първа лига.

2. Във фут­болните срещи, максималната допусти­ма възраст на футболистите е шест годи­ни (В крайна сметка трябва да даваме път на младите).

3. Осветлението на ста­дионите не е задължително, тревата съ­що. Скамейки не са нужни… Стига сме глезили и без това преглезения българс­ки народ.

4. Г-н Стефанов има право да излиза на терена и да отсъжда картони, дузпи и наказателни присъди на футбо­листите (затвор и изтезания по собстве­но усмотрение).

5. Купата на България ще се играе в един мач – финал, Славия срещу Лудогорец, като Лудогорец започ­ват с три гола дефицит.

6. Г-н Стефанов назначава Митьо Пищова за негов за­местник в БФС, все пак е редно когато отсъства, хората да не се тревожат, че българския футболен гуру го няма.

Източник: „Меридиан мач“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК