Феновете на Левски се обединяват на среща помежду си

0

Феновете на Левски предприеха крачка към обединението и връщането си по трибуните на ст. „Георги Аспарухов“. Както е известно, между различните фракции в сектор „Б“ има сериозни разногласия, което доведе до изпразването на „Герена“. Последният мач на „сините“ срещу Черно море бе посетен от обидно малко привърженици, което предизвика вълни от коментари и анализи както между самите фенове, така и в медиите. В тази връзка, от НКП на Левски организират „широко достъпно събрание, на което са поканени всички заинтересовани Левскари“. То ще се проведе на 10 декември в зала „Универсиада“, непосредствено преди поредното издание на традиционния боксов турнир между фракциите на Левски. Ето и какво пишат на своя сайт от Националния клуб на привържениците на Левски:

Националният клуб на привържениците свиква широко достъпно събрание, на което са поканени всички заинтересовани Левскари – всички членуващи и нечленуващи фракции в НКП, неорганизирани фенове от Секторите А, Б и В, както и хората, подкрепящи любимия отбор пред телевизора или в интернет – от страната и чужбина. На събитието ще бъдат разяснени взаимоотношенията на НКП с всички фракции, формални и неформални групи, както и отделни Левскари. Ще бъде даден отчет с какво точно се занимава НКП и ще бъде отговорено на всички въпроси.

Предвид мащаба на събитието и множеството наболели въпроси, е необходимо достатъчно време за подготовката му от страна на организаторите. Необходимо е време и за всички вас, за да планувате програмата за деня си, да си подготвите въпросите, а за хората от провинцията – евентуалния престой в София.

Събранието ще се проведе на 10-ти декември 2016 година в зала „Универсиада“, непосредствено преди поредното издание на традиционния боксов турнир между фракциите на Левски.

Накрая, но не последно място – призоваваме всички до провеждането на срещата да проявим разум и хладнокръвие. Да си помислим хубаво за синята общност, като да спрем самоизяждането помежду си на стадиона, по кафенета, клубове и интернет.

ПОКАНЕН Е ВСЕКИ, КОЙТО НОСИ ЛЕВСКИ В СЪРЦЕТО СИ.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК