Феновете на „Левски“ искат оставката на Митов

1

Николай Митов е основният виновник за слабата игра на „Левски“ срещу „Хайдук“ Сплит, категорични са голяма част от феновете на „сините“ в социалните мрежи и неофициалния форум на отбора forum.levski.com. Според тях Митов трябва да бъде сменен моментално.

Повечето от привържениците на „Левски“, коментирали мача във форума и по-големите фейсбук групи на „сините“, смятат, че селекцията до момента е много добра, но с треньор Николай Митов тя е безмислена. Някои от тях искат той да бъде освободен моментално, докато според други „Спас Русев чака месец януари, за да го смени със Станимир Стоилов“. Самият Стоилов има договор с казахстанския „Астана“ до края на годината.

Голяма част от запалянковците твърдят, че „независимо кой дойде да играе, с треньор като Митов няма да стане“. Не липсват и призиви да бъде върнат Стойчо Стоев. Гневът на привържениците си навлече и спортният директор Даниел Боримиров. Част от феновете искат и той да бъде сменен, но повечето призоваха най-вече за оставката на Митов.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Борис Николов
Борис Николов
6 години по-рано

Стига вече са се подигравали с нашето доверие.При 11 нови качествени футболисти,да се оправдава , че не са се сработели това е просто бягане от отговорност.Къде ти е физическата подготовка бе Митов,ами те издържаха до 70 мин.,какво правим,много зле.Най доброто решение е Борето и Митов да си ходят.Стойчо да се връща,стига вече подигравка с отбора на народа.