Фенклубът на Созопол: Много скоро се прибираме и шоуто ще бъде гарантирано

0
-
-

В последните няколко срещи на ФК Созопол, агитката на „небесносините“ отсъстваше от своите места. За пръв път това се случи точно за регионалното дерби с Несебър (3:3). От фенклуба на морския тим излязоха с официално становище на Фейсбук страницата си. Ето и написаното:

Първо искаме да поздравим нашия отбор за успеха срещу Левски (Карлово) със 4:0!

Съжаляваме момчета, че ни няма на стадиона. Не е защото не искаме да сме си в сектора, където ни е мястото. Защото градът ни не предлага перспектива за младите хора на Созопол и всеки е принуден да бяга дали в големите градове, дали зад граница. Много скоро се прибираме всички и шоуто ще бъде гарантирано. Отново в нашия сектор, който е „ЗАПАД“ И ТОЙ ЩЕ СИ ОСТАНЕ!!! Някои „приятели“ от детството ни оставиха, защото от нас очакват някакво финансово или не знаем какво поощрение, за да идват редом до нас. Също така, същите тези хора пускат долнопробни клюки, като „НЯМА ФЕН КЛУБ“ или „агитката ще е на другата трибуна“. Няма такова нещо – истинската агитката, която показа на Созопол, че със собствени сили и средства, макар и с малко хора, може да се докаже сред родната ултрас сцена и да направи нещо смислено за отбора, е трибуна „ЗАПАД“ И ТАМ ЩЕ Е ДОКАТО НИ ИМА НАС SBC!!!

Тези комплексирани хора, които меко казано няма да бъдат добре дошли отново при нас, поради ред причини. Не мислим, че е уместно да ги споменаваме, въпреки че си заслужават. Въпросните хора се отказаха в момента, когато ФЕН КЛУБЪТ бе в най-трудното си състояние. Фен клуб „СОЗОПОЛ“ няма нужда от такива хора, без позиция и борбеност. Оплаквате се, че не ви се занимавало. Да ви попитаме ние, с какво сте се занимавали, освен да искате само. Ние не ви се сърдим, знаем, че е такъв манталитетът на повечето съграждани. Ние от SBC не желаем да сме лидери. Всеки, който има идеи и иска да допринесе за развитието на ФЕН КЛУБА, е добре дошъл. Фен клуб „Созопол“ няма да даде назад, само заради неверни приказки от хора, които не заслужават да носят фланелката, шала дори и да идват на стадиона, защото въпросните идват да се напиват и да правят циркове в нашия сектор. Това е от ФЕН КЛУБ СОЗОПОЛ и SBC !!! За всеки, който се интересува, вместо да слуша някакви слухове, нека да ни пише на страницата, да дойде и да ни пита нас лично – знаете много добре кои сме ядрото. САМО СОЗОПОЛ !!!

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК