ФА пожали Специалния и Гуардиола

0

Футболната асоциация на Англия няма да наказва никого заради инцидентите след дербито на Манчестър между Юнайтед и Сити по-рано през декември. „ФА няма да предприема действия след преглеждане на доказателствата по случая“, съобщиха от пресслужбата на английската футболна централа.

На 10 декември на стадион „Олд Трафорд“ мениджърът на домакините Жозе Моуриньо остана бесен от начина, по който опонентите му празнуват победата си с 2:1, и веднага е изискал музиката в съблекалнята им да бъде намалена.

Вестник „Гардиън“ съобщи, че това е предизвикало гнева на вратаря на „небесносините“ Едерсон, който е влязъл в словесни пререкания с Моуриньо, а бързо сблъсъкът е станал физически, като единствено бързата намеса на полицията е предотвратила по-сериозни инциденти.

Помощник-треньорът на Сити Микел Артета е пострадал, след като е бил ударен от шише в главата и е получил аркада. В инцидента са замесени 15 човека.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]