Фарсът на Пенев продължава: Не се отказвам!

2
Снимка: lap.bg

Пълна мистерия витае около кандидатурата на Любослав Пенев за президент на БФС. „Ел Голеадор“ напусна залата в хотел „Маринела“, след като преди това атакува вербално повечето от делегатите на Конгреса на футболната централа. Любо заяви от трибуната: „Повечето от вас не са истински делегати“.

Край! Любослав Пенев оттегли кандидатурата си

Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев веднага се обърна към бившия футболист и го попита: „Кажете имената! Кои не са истински делегати? Посочете поне един“.

На това Пенев отвърна: „Не ме прекъсвайте“, и отказа да бъде конкретен. След това той обяви, че няма да участва в „уговорени мачове“ и напусна сензационно залата.

Отвън Любо разкри пред журналистите: „Не се отказвам“. Дясната му ръка Николай Илиев пък добави: „Тези избори сме ги спечилили“.

Накрая двамата направиха нещата още по-неясни, казвайки, че ще излязат с повече информация до два часа.

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Тониньо
Тониньо
6 години по-рано

Да духа супата чичовото, НКС !

Гарвальо
Гарвальо
6 години по-рано

Васко,и ти ли заемаш страна в този фарс.Ти като част от медийното пространство би трябвало да си неутрален.Посочи ми какво е направил Б.Михайлов за тези години управление.Ако ще споменаваш новата база на националите,то тя беше заложена като проект и изпълнение без неговото пряко участие,а от спортното министерство.Националните гарнитури…обществена тайна е че се искат пари за участие в националния отбор като хванеш от U15 до U19…и т.н.Не си затваряй очите Васко за да изплуваш и ти нагоре.