Уникално! Национал на Комодорски острови пристигна в Севлиево

0

Национал на Комодорските острови пристигна тази вечер в Севлиево, за да се присъедини към местния футболен тим, научи „Конкурент”. 22-годишният Чек Хомоди /на снимката/ е юноша на Олимпик /Марсилия/. Привличането на чернокож футболист състава е по искане на клубното ръководство и спомоществователите. Хомоди е с повиквателна за представителния отбор на Комодорските острови за контрола през следващия месец с Мароко. В петък към Севлиево трябва да се присъедини още един футболист, с който селекцията ще приключи.

По-рано днес воденият от Анатоли Тонов-Тоци тим победи у дома с 4:1 Академик /Свищов/ в поредната си контрола. Още до почивката севлиевци вкараха три гола и получиха един. Димитър Байдаков центрира за първото попадение, а Михаел Кисьов засече ефектно с пета. Малко по-късно той пък прати топката в пеналта, откъдето Павлин Иванов с глава я насочи под сглобката за 2:0. Тихомир Кънев изведе в коридор Альоша Илиев сам срещу вратаря на Академик и за него бе лесно да муше кълбото под плонжа на стража. Преди да се оттеглят на почивка футболистите от Свищов успяха да върнат едно попадение.

През втората част и двамата треньори направиха множество смени, което се отрази на качеството на предлаганата продукция. Все пак падна още един гол. Юношата на Севлиево Радослав Филев беше фаулиран в наказателното поле, а Байдаков реализира отсъдената дузпа.

Следващата контрола на тима е в събота от 14 ч. с Бенковски /Бяла/.

Конкурент