УНИКАЛНА СНИМКА: Локомотив Бургас – 1973 г.

0
-
-

Уникална снимка, непубликувана досега, изпрати на редакционната поща на KotaSport.com читател на сайта. Тя е за рубриката ни KotaSport Репортер и е от далечната 1973 година. На фотоса е за запечатан автентичният отбор на Локомотив (Бургас). Кадърът с „железничарите“, които по това време се подвизават в „Б“ Републиканска футболна група (БРФГ), е направен на стадион „Локомотив“.

Човекът, изпратил снимката на KotaSport.com, е Георги Станилов. Той е бил част от отбора на Локо (Бс) през въпросната година. Екипът на сайта благодари на г-н Станилов за уникалната снимка!

Припомняме на читателите на KotaSport.com, че всеки един от Вас може да стане своеобразен репортер в нашата медия. В рубриката ни KotaSport Репортер поместваме Ваши материали – новини, сигнали, коментари, анализи, снимки… Всичко, което Ви се струва интересно и любопитно от света на спорта, може да ни изпращате на редакционната поща на сайта NEWS@KOTASPORT.COM. Ние от своя страна ще публикуваме Вашия материал в сайта. Няма да бъдат допускани (или ще бъдат цензурирани) материали, съдържащи нецензурни изрази, обиди на етническа или религиозна основа.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК