Три разгромни победи за ДЮШ на Нефтохимик, „шейховете“ вкараха 29 гола

0

Младите таланти от школата на Нефтохимик извоюваха три разгромни победи на старта на новите първенства за Сезон 2017/2018.

Денят започна с турнир от първенството по Футбол 7 на подготвителната група за деца, родени през 2007/8 г., на „Каменица арена“, където Нефтохимик участва с две формации.

Първата формация, с треньор Иван Дончев, разгроми отбора на Камено с 12:0.

Втората формация, с треньор Тодор Топалов, селектирана от деца, родени през 2008, извоюва резултатна победа над Приморско с 4:1. С два гола се разписа най-новото попълнение в отбора – нападателят Тимофей Тихонов. Преди седмица Тима дойде от школата на Свети Никола (Черноморец) да развива таланта си в Нефтохимик. В тренировките и футболните срещи той показва отлични качества и мотивация, които неизменно ще допринесат и за по-високите отборни резултати.

В първия турнир от основното първенството по Футбол 7 за деца, родени през 2007 г. който се провежда на „Арена Звездичка“ Нефтохимик постигна поредната разгромна победа. Момчетата на треньора Иван Дончев сразиха Свети Никола (Черноморец) с 13:0.

Утре започва и първенството по Футбол 9, за деца, родени през 2006 г. Нефтохимик ще се изправи срещу отбора на Несебър в 12:30 часа, на „Каменица арена“.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК