Треньорът на лидера във Втора лига: Пиша петица на Ботев (Враца)

0

Старши треньорът на Ботев Враца Сашо Ангелов оцени с много добър представянето на тима през есенния дял. Врачани зимуват на първото място с равен брой точки с Царско село – по 35.

„По принцип винаги съм критичен към футболистите и това, което правят на терена. Това е с цел, за да могат да ми докажат, че могат повече. Винаги съм правил така, но сега казвам, че оценката ми за отбора по шестобалната система е 5. Изграждаме отбор все пак и затова не давам максималната оценка. В много мачове личеше лъкатушене, но като цяло в представянето на отбора имаше постоянство. От една година съм тук. Дойдох при заварено положение. Смених 5-6 човека. През лятната пауза подмених още толкова. Сега вече не е нормално да правя толкова големи промени.

Имаме някакъв основен гръбнак, върху който ще се крепим. На точно определени постове са ми нужни трима човека“, каза Ангелов пред в. „Конкурент“. Тимът се събира за първа тренировка на 10 януари, като все още не се знае дали ще има лагер в Сандански.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]