Треньорът на Динамо изчетка ЦСКА

0

Беларуският треньор на Динамо Александър Хацкевич похвали представянето на ЦСКА в контролата вчера. Той изтъкна някои от силните страни на армейците в интервюто си за клубната телевизия на украинския гранд. Динамо до голяма степен използва играчите, които се очаква да попадат сред стартовите 11 напролет.

ЦСКА не се даде на украински гранд (ВИДЕО)

„Трябва да се отбележи, че в тази среща ни натежа физическата подготовка, а и ни се събраха мачове. Съперникът беше силен, квалифициран отбор. ЦСКА може би не е в оптимална кондиция, но ни показа къде трябва да работим. Особено до 70-ата минута стоеше доста добре на терена. Също така ми прави впечатление, че съперникът е доста силен физически“, отбеляза Хацкевич.

Стамен Белчев: Работим сериозно, за да празнуваме напролет (ВИДЕО)

Той обясни, че бившият нападател на ЦСКА Жуниор Мораес не води подготовка с Динамо, тъй като е контузен и се възстановява в Бразилия. Медии в Украйна обаче твърдят, че Мораес може скоро да се раздели с киевчани. За армейците вчера не играха Барт и Александър Георгиев, които имат леки контузии. Вратарят Слави Петров пък е хванал вирус.

Божидар Чорбаджийски: Не бяхме готови за такава преса (ВИДЕО)

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]