Трансферът в Коняспор на Кешеру пропаднал заради болест

0

Считаният за сигурен трансфер на Клаудиу Кешеру в турския Коняспор пропадна. Това написа изданието Yeni Haber, което е много близко до ръководството на участника в групите на Лига Европа. Причината за провалената сделка е повече от налудничава – човекът на Коняспор, който е трябвало да преговаря с Кешеру в Анталия, не отишъл на уговорената среща, защото бил… болен. Става дума за шефа в клуба Али Карачаир. Той вече се бил разбрал с мениджъра на футболиста за сделката, но трябвало да говори и със самия играч, което обаче не се случило. Дали това е истинската причина или просто турското издание си измисля, остава да гадаем, пише „Меридиан мач“. Факт е, че Кешеру все още е играч на Лудогорец и се готви с тима за пролетния полусезон.

Лудогорец взима босненски национал, оценен на 1 милион евро

„Научих български и чета какво се пише за мен. И информацията, че преминавам в Коняспор не е точна. Имам предложения, но всичко зависи от условията. В следващите три седмици, най-много месец, ще стане ясно къде ще продължи кариерата ми. Дотогава мисля за Лудогорец, който има по-големи шансове да продължи в Лига Европа след мачовете с Милан, отколкото Стяуа срещу Лацио“, сподели Кешеру пред медиите в родината си.

Пореден турски клуб се нареди на опашката за Кешеру

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]