Трансферна цел №1 на Левски извива ръцете на „сините“ за повече пари

0

Сделката за цел №1 на Левски Франсиско Жуниор зацикли сериозно, съобщава „Меридиан Мач“. Португалският халф, който е с корени от африканската държава Гвинея-Бисау, е започнал да прави номера, присъщи за повечето футболисти от Черния континент. Халфът, чийто договор изтича в края на календарната година, имаше уговорка със „сините“, по която бяха уточнени всички детайли около парите, които ще взима на „Герена“. Отделно от това той беше обяснил, че няма да има проблеми да си разтрогне договора с норвежкия Стрьомгодсет и да дойде като свободен агент. В последните дни обаче Франсиско Жуниор, който вече трябваше да започне подготовка със „сините“, увърта сериозно. Той е обявил, че ще скъса контракта си с норвежците, ако Левски му предложи по-висока заплата.

На този етап от „Герена“ отказват да се огънат и да дадат повече пари на Жуниор, което може би ще провали сделката.

Припомняме, че към днешна дата 25-годишният Франсиско е национал на Гвинея-Бисау, а преди това е играл за младежкия тим на Португалия.

От „Герена“ разкриха, че вече са взели мерки и към днешна дата оглеждат сериозно нов вътрешен халф отново от чужбина, който евентуално да замести Франсиско Жуниор в Левски.

Снимка: alchetron.com

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК