Топузаков прави поне 3 промени по състава

0

Треньорът на Левски Елин Топузаков ще направи поне три промени по състава за домакинството на

[sociallocker id=5830]

Локомотив Горна Оряховица. Ма­чът срещу железничарите е в събота, 25 февруари, от 17:30 часа на Терена“ и ще бъде предаван пряко по Диема спорт.

Специалистът бе бесен от представянето на почти всички футболисти при по­ражението с 0:1 от Пирин в Благоевград. Сините се пред­ставиха толкова слабо, че завършиха двубоя без точен удар във вратата на домаки­ните. Изстрелите пък бяха едва три.

Едната от рокадите ще бъде в отбрана. На Терена“ се надяват до събота напъл­но възстановен за игра да бъ­де Димитър Пиргов. Той по­лучи контузия в областта на адукторите преди двубоя с Пирин. Ако Пиргов бъде го­тов, то той ще заеме мя­стото на Симон Сандберг. С травма е и друг бранител -Александър Александров. При положение че и той е на раз­положение на Топузаков, то на пейката ще трябва да седне Веселин Минев или той да бъде сложен на поста ляв халф-бек.

Със сигурност ще има про­мяна и в халфовата линия, най-малкото защото Георги Костадинов е наказан. Оча­ква се вместо него да играе Джереми де Ноойер или Бо­жидар Краев. Първият про­пусна мача с Пирин заради санкция, а вторият се появи на терена като резерва.

Очаква се като титуляр срещу Локомотив Горна Оря­ховица да започне и напада­телят Амаду Сукуна.

Левски вече изостава с 10 точки от Лудогорец. Затова и цел номер едно пред сини­те остава запазването на второто място. Сините имат аванс от 5 точки пред ЦСКА, а двата тима се сре­щат на 4 март, събота, от 14:30 часа на националния стадион. Преди това Левски има домакинство на Локо ГО и гостуване на Дунав Русе.

Източник: „Тема спорт“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]