Топузаков поема Левски до Нова година

0

Елин Топузаков ще води Левски до Нова година. Негов помощник ще бъде Асен Букарев. Това разкри по време на днешната пресконференция спортният директор на „сините“ Станислав Ангелов. Топузаков и

[sociallocker id=5830]

Букарев ще заменят поне временно напусналия изненадващо Люпко Петрович. Ако дуетът покаже добри резултати, то има възможност и да не се търси нов старши треньор.

„Не сме луди, когато върви отборът, да спрем да плащаме. Комуникацията ни с Люпко Петрович бе много добра. За мен е странно, че всичко се случи преди мача. Той отлично знае, че това, което прави, ще развали обстановката в клуба. Не знам какъв е мотивът му. Според мен се цели разединяването на левскарската общност. Нямам никакво обяснение. Винаги съм носил отговорността за действията си. Сапунару отказа да дойде. Какво да направя? Да го доведа на сила ли?! Манолев ми бе обещал лично на мен, но отиде да играе в друг отбор. Зубир си тръгна. Те като не желаят да дойдат, ние не може да направим нищо.  Ние имаме много добри футболисти. Имаме и страхотни деца, на които трябва да започнем да даваме шанс“, коментира Пелето. Той засегна и темата с непрестанните спекулации за евентуалния нов треньор на Левски.

„Аз съм разговарял с много треньори, но това ми е работата. Трябва да съм в контакт с много хора. Ние обаче винаги сме декларирали подкрепата си за г-н Петрович. Аз не съм убеден в намеренията на г-н Петрович. Днес се пише, че съм разговарял с някакъв човек. Много съжалявам – може да е много голям треньор, но аз за пръв път му чувам името. По цял ден трябва да потвърждавам или отричам дадени информации. Вместо да се подготвяме за следващия мач, аз се обяснявам на пресконференции. Всички конспирации са с цел да се разедини вървящият напред клуб. Ние сме във възход“, категоричен беше Станислав Ангелов.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]