Този Нефтохимик има нужда от истинска подкрепа

4
-
-

През изминалата година около Нефтохимик вреше и кипеше. Новините бяха противоречиви и понякога взаимно отричащи се. В крайна сметка, след похарчени 2,8 милиона лева, отборът изпадна. Имаше вариант да отиде дори в селските групи и то за дълго.

В момента се тръгва на вариант с юноши и няколко опитни играчи. Вариант, който е рискован, но който заслужава подкрепата на феновете. Защото младите момчета имат нужда от тях точно сега, в този труден момент, когато оцеляването на марката е заложено на карта. Тази година всеки мач ще е мъка, ще е трудно и успехите няма да дойдат лесно. Битката ще е тежка, но ще е битка с бургаски футболисти, с автентични юноши в състава. На терена няма да са скъпоплатени наемници като Венци Христов и Мариян Огнянов, които вече са забравили, че са носили зелената фланелка. На терена ще са момчета, закърмени със „зелената“ идея.

Там ще бъде и гладиаторът Тачо, който е готов на всичко и ще се бори като лъв във всеки един мач. Станислав Жеков спаси отбора преди година с три особено важни гола, с амбиция и невероятно отдадена игра. В момента той ще е лидерът на терена, около който младите могат да израстват, могат да попият от неговия хъс, характер и професионализъм. А те имат нужда от това. Тачо е и последният играещ мохикан, който е бил част от славния Нефтохимик. Той е играл редом до великия Парушев, до Илийката, Орлето, Гигса, Благо Митрев, Митко Трендафилов, Милен Георгиев и другите герои от славното поколение.

На скамейката пък ще е друг истински герой от същото това поколение. Това е Николай Кръстев. Човек, който е показал своя професионализъм и качества, дал е дълги години на Нефтохимик и е една от легендите на тима.

Сега трябва феновете да подкрепят този истински „зелен“ тандем и младия отбор. Те имат нужда от това…

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

0 0 votes
Article Rating
4 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Бургас
Бургас
6 години по-рано

Стига сте ни занимавали с този селски отбор, не ви ли омръзна да ни убеждавате, че са бургаски отбор.
Не са.

Xaxa
Xaxa
6 години по-рано
Reply to  Бургас

Яж цаца и се пукни от яд!

Коментатор
Коментатор
6 години по-рано

Само така. Още една година ще ни забавляват. Бях се притеснил вече.

поморие
поморие
6 години по-рано

Кой се натиска за А група от изпадащата позиция в Б група е така. Поморие трябваше да е в А група.