Тити: Най-големият резерв на Левски е публиката!

0
-
-

„Играем най-добрия баскетбол и трябваше да сме първи“, обяви треньорът на Левски Константин Папазов победата със 108:65 срещу Спартак (Плевен).

„Статистиката е най-точното отражение на случилото се на терена. Имаме 34 асистенции, което е изключително,“ каза още Тити.

„При всички случаи нашият отбор е по-класният, с по-дълга ротация, играчи в по-добро състояние. Откакто Станимир Маринов е в отбора, ние сме загубили два мача, с ужасяващи съдийски грешки. Ако продължаваме да се развиваме в тази възходяща линия, с тази атмосфера…,“ изрази надежди за още по-добро класиране той.

„Приключваме една успешна година, появиха се няколко компании, които помагат, с надежди и очаквания и за нов сериозен спонсор. Но най-много ме радва атмосферата в отбора,“ допълни Папазов.

„Публиката на Левски направи най-важното, като ни спаси на 15 февруари 2015-та. Днес видях сериозни хора от феновете на Левски и няма начин нашите добри игри да не се отразяват. Най-големият резерв на Левски е публиката,“ каза още той.

„Предстои ни най-тежкото гостуване, на Берое. Отиваме за тежък сблъсък. И в мача тук с тях, и в мача с Лукойл, ние бяхме по-добрият отбор,“ завърши Папазов.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]