Тити: Да се говори със злоба за Левски е проява на лоша култура

0

„Изгониха ме без причина. Те се държаха, все едно са измислили баскетбола“, заяви треньорът на Левски Константин Папазов след сблъсъка с Блокотехна от Балканската лига. „Сините“ се наложиха с 99:93 след продължение, а Тити и наставникът на гостите Мариян Илиевски бяха изгонени в третата част.

„Поздравления за момчетата ми. Крис Минков сам поиска да играе, нищо че още се възстановява от контузия. Алекс Симеонов изпусна фауловете, но и Марадона е изпускал дузпа,“ каза Папазов.

„Те бяха фаворит на базата на техните и нашите резултати. Ние приехме участието в това състезание, защото плюсовете са повече от минусите. Благодаря и за коректното отношение от страна на Балканската лига“, добави той.

„Нашият отбор продължава да се бори, Левски е най-голямото име и трудът ни ще бъде възнаграден. Този Левски не крие нищо, отговори Папазов на критиците – Да се говори със злоба за Левски е проява на лоша култура. Трябва да бъдем позитивни.“

„Силно се надявам, ако Левски направи добър резултат в Разград, залата да е пълна. Феновете идват там, където има зародиш на нещо. Тези хора, които спасиха отбора през 2015-та, когато някой направи такова нещо като тях, тогава може да се говори,“ завърши Папазов.

Както е известно в неделя е футболното дерби Лудогорец – Левски, а на следващия ден баскетболния тим на „сините“ приема Берое.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]