Татко Вура повежда атаката срещу Милан (вероятни състави)

0

Атаката на Лудогорец в Милано ще води Върджъл Мисиджан, който стана баща в навечерието на мача с Милан. Нападателят дори не се готви с „орлите“ в последните тренировки на българска земя. Той е пътувал спешно за Холандия, за да присъства на
раждането на детето си. Именно от Ниската земя Вура се присъедини към лагера на Лудогорец в Милано. Бързакът ще бъде на върха на атаката, след като най-добрият нападател на отбора Клаудиу Кешерю е наказан, а алтернативата му – Якуб Швиерчок, още не е готов на 100%, след като получи контузия. Полякът все пак ще бъде в групата и може да се появи в игра.

Колкото до днешния реванш с Милан, треньорът на шампионите Димитър Димитров има и лоши, и добри новини около състава. Освен, че той няма да може да разчита на наказания Клаудиу Кешерю, с контузии са Сисиньо и Лукас Саша. Все пак се предполага, че титулярният десен защитник ще може да играе след сериозната работа, която свърши лекарският екип с него след успеха над Славия с 4:1. Добрата новина за Херо е свързана със завръщането на Натанаел, който пропусна първата среща заради наказание.

Съвсем логично е Димитър Димитров да направи някои промени в своя състав. Предполага се, че на вратата ще е Хорхе Броун. Сисиньо би трябвало да излезе отдясно, а този път до Игор Пластун вероятно няма да застане обичайният заподозрян – Козмин Моци. Румънецът направи глупава дузпата в първия мач, след която стана 0:2 и реално интригата в срещата приключи. Това не се хареса на Херо и днес той може да заложи на един измежду Рафаел Форстър и Георги Терзиев. Иначе е сигурно, че отляво ще е Натанаел.

Халфове отново ще са Светослав Дяков и Анисе, а пред тях ще действа триото Джоди Лукоки, Марселиньо и Вандерсон.

1