Състоя се първият митинг за спасението стадион „Черноморец“ (СНИМКИ)

0

Първи митинг за спасението на стадион „Черноморец“ се проведе днес. Организаторите увериха, че ще има и последващи такива, при далеч по-сериозна посещаемост, ако нищо не се промени около съоръжението в кв. „Акациите“. На днешния присъстваха около 100-ина души. Той започна в 10 ч., пред сградата на Община Бургас и продължи около час. В началото му присъстваха и кметът на Бургас Димитър Николов, председателят на комисията по спорта Калчо Белов и началник отдел „Спорт“ Веселина Деведжиева.

Най-колоритната и неочаквана фигура, която се появи, беше бившият президент на ФК Черноморец Ивайло Дражев. Освен него бяха забелязани още селекционерът на България U19 Ангел Стойков, Тома Томов, Тодор Райков, Диян Петков, Слави Костенски и много легенди на „акулите“. От политиците събитието бе уважено от Ангел Божидаров, Георги Дражев, Константин Бачийски и Ивайло Вагенщайн. Целият отбор на Черноморец 1919 U15 също беше на митинга, както и фенове на Черноморец.

На микрофона своето мнение за случващото се споделиха доста от присъстващите. Очаквайте в KotaSport.com видео материали с изказванията.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК