Супер сензация! Верея тресна Лудогорец и завърза първенството (ВИДЕО)

0
-
-

Страхотна сензация сътвори отборът на Верея. Воденият от Илиан Илиев тим победи у дома с 2:1 Лудогорец и завърза битката за първото място. Родният шампион е лидер, с 4 точки преднина пред ЦСКА. На „армейците“ обаче им предстои мач със Септември и може да направи разликата само точка.

Лудогорец можеше да поведе още в 3-ата минута. Кешеру засече от воле центриране на Лукоки, но топката срещна гредата. 5 минути по-късно Вандерсон и Наталаел направиха хубаво двойно, но първият пропусна от чиста позиция. В ответната атака Фенуш пресече пас на Натанаел, остана сам срещу вратаря, но стреля в него. Все пак, в 12-ата минута домакините поведоха. Исмаил Иса се възползва от пас на Здравко Илиев и прати топката в мрежата за 1:0. В 14-ата минута гредата за втори път помогна на Верея, този път след удар с глава на Игор Пластун. В 24-ата минута Лудогорец изравни. Точен с чудесен удар от въздуха бе Козмин Моци. Вандерсон пък можеше да направи пълен обрат, но пропусна прекрасна възможност.

В 58-ата минута футболистите на Лудогорец имаха претенции за дузпа, каквато обаче не бе отсъдена. В 73-ата минута влезлият като резерва Валери Домовчийски се възползва от наразбирателство в отбраната на „зелената“ защита, взе топката, но пропусна от чиста позиция. В 83-ата минута, обаче Керкар не сгреши. Той се възползва чудесно от разбъркване в наказателното поле, оформяйки крайното 2:1.


[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]