Страх от шпиони разтресе Роси

0
-
-

Треньорът на Левски Делио Роси иска да изолира отбора до мача с Ботев, научи „Меридиан мач“. Италианецът е обявил, че на „Герена“ има прекалено лесен достъп, освен това не искал да вижда камери на заниманията до битката с „канарчетата“ в неделя. Той не искал да бъде заснемано подреждането на играчите при статични положения, както и някои промени в тактиката, които предвижда за двубоя с „канарчетата“. Така представители на медиите ще могат да присъстват само на първите 15 минути от тренировките, които „сините“ ще провеждат до края на седмицата. Същото важи и за другите външни лица.

Роси няма проблеми с контузени играчи и ще може да разчита на всички на мача с Ботев. Вчера „сините“ не тренираха, след като Делио реши да им даде един ден почивка след контролата със Сливнишки герой, която се игра в събота. Преди това обаче италианецът в типичен стил изпоти футболистите в неделя.

На „Герена“ също така са доста стреснати от старо интервю на Делио Роси, което се появи по сайтовете в неделя. То е публикувано в „Кориере дела сера“ на 24 септември 2014 г., а към него били пришити думи на Роси за Левски от различни пресконференции, които е давал на „Герена“.