Страхотно! Барселона идва на „Герена“

0
-
-

Един от най-големите клубове в света Барселона ще дойде на „Герена“ догодина. Разбира се, надеждите на всички фенове са това да се случи при мъжките отбори в групите на Шампионска лига, но засега ще трябва да се задоволят и с детски турнир. „Меридиан Мач“ научи, че именно една от най-продуктивните школи в света „Ла Масия“ ще представи свой отбор догодина на надпреварата „ЛукОйл Къп“. Това автоматично означава, че руският петролен гигант отново ще предпочете стадион „VIVACOM Арена Георги Аспарухов“ за провеждане на традиционния си турнир.

Освен юношите на Барселона, които са сред най-силните в света, на надпреварата се очаква да дойде още и Андерлехт. Белгийският гранд ще бъде спонсориран занапред именно от „ЛукОйл“ и затова те ще бъдат в София.

Както е известно, през тази година възпитаниците на Петър Карачоров, които представяха Левски, завършиха на трето място в доста елитна компания. Освен португалския Бенфика, в надпреварата се включиха предимно балкански отбори, сред които ПАОК, Бешикташ и Цървена звезда.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК