Стойчо Стоилов разкри чакат ли се трансфери на „Армията“

0

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов говори пред „Тема Спорт“ във връзка с възможността да има входящи и изходящи трансфери при армейците в следващите дни.

„На този етап няма оферти към футболисти на ЦСКА“, заяви лаконично Стоилов. През изминалите дни се появи информация, че към клуба е била отправена оферта от английския Мидълзбро за централния защитник Валентин Антов (16 г.). От „Армията“ не потвърдиха дали това е факт. Човек на клуба от „Ривърсайд“ гледа мача между ЦСКА и Витоша (6:1), както и между ЦСКА и Лудогорец (3:1) в Елитната група до 17 г.

„Само Господ знае дали ще привлечем още играчи в следващите дни. Ако изскочи нещо… Нищо не е невъзможно, макар че в този период е по-трудно. Друго около клуба не бих искал да коментирам“, каза още Стойчо Стоилов.

Така не е изключено в ЦСКА да има и други попълнения. Треньорът на отбора Стамен Белчев след всеки мач отбелязва, че до последно съществува възможност армейците да се подсилят.

Изходящи трансфери пък поне на този етап не се очертават. Клубът е отхвърлил интереса на Панатинайкос към халфа Давид Симао. В същото време доста футболисти на червените са наблюдавани от чуждестранни отбори, но конкретни предложения в последно време не са постъпвали на „Армията“. По-рано през лятото турският Коняспор прати оферти за левия бек Антон Недялков на стойност 500 000 и 700 000 евро, но ЦСКА ги отказа, тъй като иска по-висока сума за бранителя. Доста голям е интересът към нападателя Фернандо Каранга след силния старт на сезона (7 мача, 7 гола и 2 асистенции). Той е следен от 3 континента – Европа, Азия и Южна Америка.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК