Стойчо Стоилов отговори на Боримиров: Накрая ще го питам зад кой отбор е завършил неговият

0

Ръководителите на ЦСКА не коментираха загубата във веч­ното дерби непосредствено след мача. Главният

[sociallocker id=5830]

мениджър на клуба Стойчо Стоилов оба­че не остана безучастен на по­редните подмятания от „Ге­рена“ и ден след двубоя даде отговор пред „Тема Спорт“ на приказките на Даниел Борими­ров и Николай Митов, че съ­перникът им не е бил точно ЦСКА.

„Тези думи са изключително неспортсменски. Но ние сме спокойни, нека в Левски да си говорят сега. Пилците се бро­ят в края на сезона. Тогава Бо­римиров ще го питам зад кой отбор е завършил неговият. Нека той да си гледа работа­та, а не да се напъва да коментира други клубове. Няколко думи и за Николай Митов, който също си позволи подмятания по наш адрес – само ще му припомня как загуби титлата през 2013 година, нищо повече. Няма как да си мълчим, защото не е редно от Левски да се подиграват с любовта на половин България. Но ние ще завър­шим по-напред от съперника в класирането. Въпрос на време е възможностите ни да си ка­жат думата“, заяви Стоилов.

„Що се отнася до играта -Бодуров си го каза в прав текст. Вече защо сме се предс­тавили така е отделен въпрос. Но все пак трябва да се отчете, че имахме проблеми със състава. Пинто и Арсенио не бяха добре още преди мача, Десподов получи алергия в пос­ледния момент… Сега е нужно да се вдигнем и да променим ситуацията. Имаме още две вечни дербита, в които очак­вам логичното да се случи и по-добрият отбор – тоест ние, да победи“, добави Стоилов.

Източник: „Тема спорт“

Снимка: Gol.bg

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]