Станислав Костов: Бях готов на всичко, за да играя в Левски! Това е отборът на сърцето ми (ВИДЕО)

0
stanislav kostov

Станислав Костов заяви, че не се чувства като титуляр в Левски и трябва да се бори за позицията си в стартовите 11 във всяка тренировка и във всеки мач. Нападателят вкара два гола за победата с 4:1 над Септември и беше избран от футболисти и треньори в Първа лига за най-добър играч на кръга.

„Само времето ще покаже дали е успешна адаптацията ми в Левски. Срещу Септември играхме доста добре и се надявам след два дни да повторим тази игра. Искаме да създаваме положения и да вкарваме голове. В последния мач играх прилично и съм доволен, но не се чувствам титуляр. В Левски е трудно и трябва да давам най-доброто от себе си във всяка тренировка, във всеки мач. В големите отбори винаги има конкуренция, така че трябва борба и работа“, заяви най-добрият играч за миналия кръг.

„Очакванията са големи не само към новите попълнения, а към всички в отбора. Аз лично исках много да играя в Левски и бях готов на всичко, за да се получи този трансфер. Благодаря на всички от клуба, включително и на г-н Букарев, с когото разговарях. Щастлив съм, че трансферът ми се получи“, добави нападателят.

„Трябва да задържа нивото, защото в Левски всичко се следи под лупа. За мен най-важният мач е следващият и срещу Берое трябва да бъда на ниво. За около месец научих доста неща и съм радостен, че работя с г-н Роси“, продължи бившият футболист на Пирин Благоевград.

„От появилите се мои снимки е видно кой е отборът на сърцето ми – Левски. Преди време трябваше да отида в ЦСКА. Не съжалявам за това. Чест е да си играл за двата клуба. Не съм първият, който го е правил. Нормално е“, завърши Костов.