Стамен Белчев: Ще има провокации от Лудогорец! Не трябва да даваме поводи на съдиите да си измият ръцете с нас (ВИДЕО)

0

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев сподели очакванията си за мача с Лудогорец пред cska.bg. Двубоят от 1/4-финалите в турнира за Купата на България, който ще бъде последен за тима ни през 2017 година, ще се играе на стадион „Българска армия“ утре (14 декември) от 17:30 часа.

Той заяви, че настроението преди мача е приповдигнато, но разкри, че треньорите се опитват да втълпят на футболистите, че утрешната среща няма да има нищо общо с последната в Разград, която ЦСКА спечели с 2:1.

Треньорът смята, че двата отбора се познават достатъчно добре и няма с какво да се изненадат, като според него малките детайли ще решат двубоя.

„Стадионът ще бъде пълен само с наши привърженици, които изцяло ще ни подкрепят. Страшно е за противника и много добре за нас, когато феновете ни са зад нас. Надявам се утре да бъдем на нивото на публиката и след мача да празнуваме заедно“, сподели Стамен Белчев.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]