Стамен Белчев: Никакво подценяване на Ботев (Пд), за има цена победата в Разград (ВИДЕО)

0

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев сподели очакванията си за предстоящия двубой с Ботев (Пловдив) пред CSKA.BG. Срещата от XVI кръг на Първа лига е утре (18 ноември) от 15:00 часа на стадион „Българска армия“.

Той се надява тимът да покаже добра игра и да победи. Белчев за пореден път е категоричен, че никой противник не трябва да бъде подценяван и всички трябва да са концентрирани, за да успее ЦСКА да вземе нови 3 точки.

Треньорът разкри, че Стойчо Атанасов и Александър Георгиев, който получиха контузии по време на лагера с младежкия национален отбор, пропускат мачовете до зимната пауза, а Кирил Десподов изпитва болки, но въпреки това е в групата за двубоя.

Стамен Белчев сподели, че отсъствието на Фернандо Каранга, който ще изтърпи наказание за получения червен картон срещу Лудогорец, не би трябвало да се отрази на представянето на тима и Милчо Ангелов и Кевин Кубемба ще покажат, че могат да го заместят на върха на атаката.

Според треньора важни в срещата утре ще бъдат дисциплината и търпението, които отборът трябва да покаже по време на целия мач.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]