Сръндев със силно представяне на Държавното

0
-
-

Най-добрият ни триатлонец Александър Сръндев се представи много силно в състезанието на 3000 метра от Държавното първенство по лека атлетика за мъже и жени, което се проведе в зала „Асикс Арена“. Талантът успя да подобри досегашното си лично постижение, което беше основната му цел. Сръндев преодоля трите километра за 9:02.18 минути. Времето е с цели 12 секунди от предишното му върхово постижение в зала.

Това отреди на Сръндев деветото място. Както вече съобщихме, победител на 3000 метра на Държавното стана многократният шампион и треньор Йоло Николов.

„Нов сезон, нов отбор нови лични постижения! 9:02 – 3000 метра и цели 12 секунди надолу от личното ми постижение в зала досега. Опитът ми беше за 9:05, но усетих, че може да стане и малко по-бързо, в крайна сметка имах и резерв, така че следващият път ще гоня вече време под 9 минути. Време е да се фокусирам върху 5000 и 10 000 метра и най-вече над световните купи по триатлон! Специални благодарности на Иванка Бонова, Елеонора Гурбанова, Стела Болгурова и Илиян Лазаров“, сподели Сръндев, който отскоро е състезател на СК Русе Кар Мотор Спорт.