Специалния захапа здраво легенда на Юнайтед

0
-
-

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо отвърна на нападките на клубната легенда Пол Скоулс. Той заяви, че бившият капитан на „червените дяволи“ може единствено да критикува, а след това му пожела да постигне поне 25% от неговите мениджърски успехи.

„Мисля, че единственото, което Пол Скоулс прави, е да критикува. Не мисля, че той коментира. Той бе феноменален играч, което обаче не означава, че всички ние трябва да сме такива. Пол винаги се стреми да дава най-доброто от себе си. Понякога играе много добре, а друг път не чак толкова. Не е виновен обаче той, че печеля много повече от Пол Скоулс. Просто такъв е футболът сега“, заяви Жозе.

Юнайтед се върна на победния път (ВИДЕО)

„Смятам, че Скоулси ще остане в историята като страхотен футболист, а не като анализатор. Затова и предпочитам да гледам така на него, защото той е дал много на клуба, който аз се стремя да представлявам всеки ден по най-добрия начин“ добави той.

„Ако Пол стане мениджър му пожелавам да постигне 25% от това, което аз съм постигнал до момента, което означава да спечели около 6 трофея. 50% са 12 отличия. Ако е на 25% толкова успешен, ще бъде много щастлив. За мен той винаги ше бъде изключителен играч, помогнал за изграждането на престижа на този клуб“, добави още Моуриньо.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]