Созопол тества нов бразилец

0

Двама футболисти бяха тествани в Созопол, по време на днешната контрола с Поморие. Единият не е непознато име за „небесносините“ – Тодор Вълканов. Юношата на Спартак (Варна) игра и в предишната проверка на морския тим – срещу Несебър. И в двете срещи Вълканов остави отлични впечатления с играта си.

Другият играч, който трябваше да впечатли треньорското ръководство на Созопол, бе бразилец. Родриго Барони е играч на Пирин (Гоце Делчев). 23-годишният нападател не успя да направи нещо, с което да се запомни, освен с бързината си. Освен че се представи крайно неубедително, четвърт час преди края на мача кариоката получи схващане и бе сменен. Барони е доведен в България от Ели Маркес. Ако все пак акостира на „Арена Созопол“ за постоянно, той ще бъде вторият бразилец в отбора. За водения от Румен Димов тим вече играе неговият сънародник Габриел До Кармо.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]