Созопол стяга мощна селекция, взе френски голмайстор

0

Созопол стяга яка селекция за пролетния дял от шампионата във Втора лига. „Небесносините“ се намират на незавидната предпоследна позиция в класирането, но не са се отказали от битката за оставане в професионалния футбол. Силният човек на „Арена Созопол“ Румен Димов ще подсили сериозно състава, за да може да и през следващия сезон тимът да участва във втория ни ешелон.

Както е известно, от Созопол обявиха, че ще започнат подготовка с 6 нови попълнения. По информация на KotaSport.com, две от тях ще пристигнат от Пирин (Разлог). Единият от тях е френският голмайстор Жил Лаусън. Той ще акостира край морето с имиджа на голаджия, от какъвто именно има остра нужда Румен Димов. Коефициентът на полезно действие на Жил Лаусън е впечатляващ. За Пирин има изиграни 12 мача, в които отбеляза 8 попадения. Това го нареди на четвърто място в листата на най-добрите стрелци в югозападна Трета лига.

Другият нов футболист е Мартин Газиев. Така Созопол вече привлича трети играч от Пирин (Разлог), , след като там през лятото пристигна и братовчедът на Мартин Газиев – Джейхан Зайденов.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]