Созопол освободи петима: Обновяваме отбора, за да вдигнем класата и нивото

0

Созопол се раздели с петима свои футболисти. Както вече KotaSport.com информира, единият от тях е вратарят Мартин Теменлиев. Свободни да си търсят нови отбори са още Диян Хаджиев, Мартин Сечков, Кристиян Тафраджийски и Георги Петров. Ето и какво съобщават „небесносините“ на официалната си Фейсбук страница:

ФК Созопол ви уведомява, че се раздели поради здравословни причини и по взаимно съгласие със Диян Хаджиев и му пожелава бързо възстановяване, като му благодари за дългогодишната съвместна работа!

ФК Созопол се раздели със Мартин Теменлиев по взаимно съгласие и му изказва гореща благодарност за годините, в които бяхме заедно!

ФК Созопол не поднови договорите на Мартин Сечков, Кристиян Тафраджийски и Георги Петров, които изтекоха на 31.12.2017г. и им благодари за съвместната работа, като същевременно им пожелава успех в следващите им отбори.

ФК Созопол предприема обновяване на първия отбор на небесносините с цел вдигане на класата и нивото на отбора, за да постигне целта си през втората част от първенството на Втора лига, а именно максимален брой победи във всеки един от тринадесетте мача /финала/, които ни предстоят!

ФК Созопол работи изключително активно по време на коледните и новогодишни празници и успя да привлече до момента шест нови футболисти, които клубът пожела да има в своите редици. Имената им ще станат известни на първата тренировка за годината на 08.01.2018г, от 15.00ч. на Арена Созопол!

В момента се водят активни разговори и с още двама футболисти, които до 2-3 дена след началото на подготовката да се присъединят към небесносините от Арена Созопол!

САМО СОЗОПОЛ!!

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]