СНИМКИ: Жребий за Купа „Дейвис“ и тренировка на България

0

Жребият за двубоите от Трета група на зона „Европа“ за Купа „Дейвис“ бе изтеглен днес. Както вече KotaSport.com информира, България се падна в една група с Гърция и Армения. Надпреварата започва от утре и ще продължи до 8 април. Тя ще проведе на тенис център “Санта Марина” в Созопол. Група „А“, в която са родните национали, е единствената с 3 отбора. Останалите 3 групи са с по 4 тима.

След изтеглянето на жребия, българите направиха тренировка, преди първия си двубой утре (5 април). Съперник в него е отборът на Армения. Срещите започват в 11:00. По регламент първи ще играят вторите ракети, следвани от първите, а накрая е срещата на двойки. В четвъртък воденият от Тодор Енев тим ще почива. В петък е вторият мач за нашите в групата – от 11:00 часа, срещу Гърция.

Победителите от всяка група се класират на полуфиналите. Спечелилият група А среща победителя от Група D. Победителят от Група В се изправя  срещу победителя от Група С. Победителите от полуфиналните сблъсъци се класират за Втора група на турнира.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК