След ултиматум от Крушарски, Едо обмисля бягство в края на сезона

0

Напрежението около треньора на Локо (Пд) Едуард Ераносян продължава да се увеличава. След силния старт на „смърфовете“ под ръководството на Едо през есента, който даде възможност на „черно-белите“ да влязат в Топ 6, пролетта започна трудно за тима. Върхът бе загубата с 0:4 от Лудогорец, която изхвърли „смърфовете“ от турнира за Купата на България. Това пък предизвика фенове и някои пловдивски медии да отправят критики към Ераносян. Пръст размаха и босът Христо Крушарски, който директно постави ултиматум към треньора за налагане на юноши в титулярния състав.

„Меридиан Мач“ научи, че след тези думи на боса Едо обмисля сериозно бягство от клуба в края на сезона. Той е дал да се разбере, че работата му на „Лаута“ далеч не му е на всяка цена и няма да позволи никой да му се бърка в състава и решенията. Още повече, че точно опитните футболисти са с изтичащи договори и ако Локомотив не ги задържи, има голяма вероятност да трябва да е прави отбор буквално от нулата през лятото.

В същото време Ераносян е амбициран да успее да класира Локомотив за евротурнирите в края на сезона. Ако това не се случи, раздялата изглежда все по-вероятна, като такава може да бъде поискана и от Христо Крушарски.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК