Славия дебне за Ангел Стойков

0

Славия следи ситуацията около селекционера на юно­шеския национален отбор до 19 г. на България Ангел Стой­ков, твърди в-к „Тема спорт“. Той ще води трикольорите на предстоящото през лятото европейско първенство в Грузия (2-15 юли). След това договорът му с БФС изтича. Засега няма индикации Стойков да по­ема друг набор или пък мла­дежите.

Шефовете на белите са впечатлени от работата на бившия футболист на ти­ма с младите играчи. Имен­но такава е политиката на Славия в последните години.

Така че не е изключено от новия сезон столичани да бъ­дат поети от Ангел Стой­ков. Настоящият старши треньор Владимир Иванов ще остане само на поста шеф на школата. Селекцио­нерът на юношите носи бе­лия екип в периода 2004/06. Той записва 58 мача с 2 гола за тима от „Овча купел“.

В момента столичани во­дят битка за второто мя­сто 6 група А на втората осмица с Верея. В понеделник Славия приема заралии от 17:30 часа. Белите изоста­ват на 2 точки от съперни­ка. Издънка почти сигурно ще. прати възпитаниците на Владимир Иванов в бит­ката за оцеляване в Първа лига.

Източник: „Тема спорт“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК