Скандал разтресе Висшата лига! Марк Хюз псува Моуриньо, той не му стиска ръката (ВИДЕО)

0

След като вчера Стоук Сити спря победния ход на Манчестър Юнайтед във Висшата лига с равенство 2:2, двамата наставници не си стиснаха ръцете, пише novsport.com. Треньорът на „грънчарите” Марк Хюз подаде своята за поздрав, но Жозе Моуриньо го подмина, а веднага след това напусна интервюто си, защото бе попитан каква е причината да не поздрави своя колега.

Впоследствие Специалния обаче получи същия въпрос и на пресконференцията си, като този път отговори.

„Няма проблем. Не бих искал да отговарям, защото това е глупав въпрос и е зададен така, сякаш аз съм виновен за нещо, но не съм. Те играха за равенството и се бориха здраво, така че според мен си го заслужиха”, коментира Жозе, който е бил напсуван от Марк Хюз, според очевидци.

„По време на мача Моуриньо навлезе в техническата зона на домакините, опитвайки се да даде наставления на футболистите си, а Хюз го посрещна с ругатня, след което се учуди, че не бе поздравен. Жозе не стиска ръцете на хора, които са го напсували”, разкри един от зрителите, станали свидетели на случката пред английските медии.

Португалецът подмина Марк Хюз, но пък поздрави всички останали хора от треньорския щаб на Стоук.

„Може би той реагира така, защото бе разочарован от резултата. Всички очакваха Манчестър Юнайтед да спечели, но това не стана. Понякога треньорите на водещите отбори не приемат добре негативните резултати, защото просто не са свикнали”, коментира в отговор Марк Хюз, който е юноша на Манчестър Юнайтед и като футболист има 467 мача със 163 гола за „червените дяволи”.

[sociallocker id=40025]

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]